onsdag 25. mai 2011

Klomsevims

Jeg har lett for å miste ting. Såpass at jeg ikke veit hva jeg skal svare på forsikringa sitt spørsmål om "Har du brukt forsikringa før? Om ja, hvor mange ganger?" Jeg TROR jeg ikke har brukt reiseforsikringa mi flere enn tre ganger, for jeg har faktisk vært såpass ærlig at jeg bare har brukt den når noen faktisk har stjelt noe fra meg. Og ikke når jeg bare roter noe bort. (Jeg er så fryktelig dårlig på ljuging. Ikke en gang skriftlig får jeg det til.) Hvorfor kan ikke forsikringsselskapet forresten holde greie på antallet sjøl? Det er vel ikke SÅ vanskelig. Jeg føler jo at jeg ljuger bare jeg skriver antallet, sia jeg ikke husker helt hvor mange ganger jeg har sendt inn et sånt skjema før. Jeg sjønner jo at jeg kommer i rød-skrift-bunken om jeg fyller inn "46", men jeg trodde jo jeg var i den bunken allerede. (Men kanskje de unngår noen krav på denne måten? Kanskje det er noen som får så hetta at de ikke sender inn skjemaet?)

Det er jo en grunn til at jeg kommer inn på temaet akkurat nå. Jeg har mista lommeboka mi. Tjohooooo! Det er ikke noe gøy. (men jeg skal være ærlig, det å finne igjen det jeg trodde var borte for alltid -  det liker jeg. Hhmm, så kanskje alt bare er et slags rar omvei for å få denne gledesrusen?
Nei. Jeg er nok fortsatt bare et rotehue.)

Nå prøver jeg å ikke tenke på det. At alle korta mine, en del penger og masse kvitteringer er borte. Eller, jo, jeg måtte jo tenke litt på det - for det var jo lurt å sperre bankkortene.
(Sperring av alle bank-tinga er i seg sjøl ei historie, men den hopper jeg lett og greit over.)

Jeg skjønte allerede da jeg var lita at det ikke var sjans for at jeg noen gang kom til å bli flink til å passe på tinga mine. Og det har jeg jo hatt rett i. Jeg er alle lommetjuvers drøm. (Jeg har forresten ikke mista telefonen min på over et år. Det er ganske bra). Frøken klomsevims.

Da har jeg skrevet tre blogginnlegg på to dager. Til ære for deg Figen. Og så klart for Rållserau - som hadde bursdag for 18 minutter sia. Hurra! (alt er jo til ære for dere, det er jo til dere jeg skriver. Men, ja, ekstra mye nå da)

Nå skal jeg sove, og absolutt ikke tenke på lommeboka mi.

4 kommentarer:

 1. Da skal jeg til Oslo S for å hente lommeboka mi gitt. Ingenting mista her i gården

  SvarSlett
 2. æh, nu skulle æ kommentere når æ ikke va den eneste som kommenterte- å så va det du.

  SvarSlett
 3. Rallysau har jo også kommentert!

  SvarSlett
 4. ja men ikke på dette innlegget

  SvarSlett