lørdag 7. mai 2011

Dårlig innsats

Jeg var visst ikke akkurat den fødte blogger. Dårlig tid føler jeg ikke er god nok unnskyldning til å ikke skrive. For det tror jeg de fleste har. Lite tid til overs altså.
Jeg kunne for eksempel lest sakspapirer UTEN å se på en tvserie samtidig, og dermed brukt tida mi litt mer effektivt, så jeg kunne hatt noen minutter til å skrive her. Men saken er vel da at jeg har mer lyst til å se de programmene samtidig som jeg jobber. det føles som om å ha hel fri.
Nå har jeg veldig god tid. Men da har jeg så klart ikke noe å skrive om.

Jeg er på Voss, og må vente her noen timer. Jeg tror det er noen i NSB og Tide (eller hva nå busselskapet her heter igjen) som er virkelige dårlige venner. Eller så liker de bare ikke folka fra Ulvik. Kanskje de syns ulvikfolket bør være mer på Voss. Det er i alle fall aldri noen tog som korresponderer med bussen.
Ventinga blir ikke bedre av at jeg er sinnsykt trøtt etter ei natt med et par timers søvn. (ja, jeg kunne reist rett hjem etter at jeg var ferdig med konserten i går kveld, men sånn er jeg ikke lagd).

Vel. Poenget mitt i dag var egentlig at når jeg har noe å skrive om, tar jeg meg ikke tid til å skrive. Og når jeg har tid, har jeg ikke noe på hjertet. Ja.

2 kommentarer:

  1. Bra blogga! Go go go!

    SvarSlett
  2. Rållesau: ironi gjør seg ikke skriftlig. Jeg tar det derfor som et kommplimang

    SvarSlett