onsdag 25. januar 2012

Badings

Jeg prøver ut ting som jeg ikke har gjort på lenge. I dag: ta et bad i badekar. (Ikke helt i samme kategori som: Hoppe i strikk. Men men)
Da vi var små ble vi jo alltid bada, fire stykker på en gang oppi badekaret. Da jeg ble stor nok til å å få lov til å dusje syns jeg det var veldig stas. Og etter det har jeg ikke bada i badekar mange ganger. (Det er kjedelig. Veldig vanskelig å svømme for eksempel.)

Sist gang jeg husker jeg tok et bad, var akkurat da jeg var blitt dumpa, og broren min var litt i beit for ting han kunne gjøre for å hjelpe, så han åpna noen flasker rødvin og tappa i et bad (heldigvis hadde ho jeg bodde med skurt det badekaret samme dag, for det var ikke gjort på lenge lenge i det kollektivet). Godt meint da.

Men i dag tenkte jeg det var bra å ta et bad igjen. Det skal jo være så avslappende! (Og det var en av de fine tingene jeg fikk høre om denne leiligehten: "Den har badekar!")
Jeg kjøpte til og med badeskum.

Men det var skuff altså. Jeg holdt ut noen mintter. Da var jeg så tørst at det var ikke snakk om at jeg ville bli liggende. Oppskrytte greier.
Jommen meg godt jeg ikke tok på meg den ansiktsmaska jeg kjøpte i dag også. Det hadde nok blitt for mye av det gode.

4 kommentarer:

 1. jeg har egen badeblokkfløyte.

  hadde er kanskje mer rett. ikke engang badeblokkfløyta gjør det annet enn dørgende kjedelig å ligge i ro og bli oppvarmet

  SvarSlett
 2. Enig. Helt og holdent.

  SvarSlett
 3. hehe, genial blogging. Nå er jeg ikke enig i konklusjonen på badinga, for jeg kan ligge en halv evighet i badekaret. Har bladd meg litt nedover her og detta var bra!! :-)

  SvarSlett
 4. Nå er det lenge siden jeg kom til samme konklusjon, men jeg husker hvor skuff det var. Jeg hadde gledet meg, kjøpt badeskum eller olje eller noe, kur til håret og dro til Sentralbadet (offentlig bad her i byen) der de i tillegg til basseng har (eller hadde, dette er ikke en samtidshistorie)noen små rom med badekar og lås på døren). Badekaret ble fylt godt opp med varmt vann, og da jeg endelig klarte å komme meg helt nedi, så var jeg lei. Ferdig. Og det var min siste badekaropplevelse.

  Herlig blogg, forresten!

  SvarSlett