onsdag 8. februar 2012

På tide å komme seg til Oslo igjen

Da har jeg vært i Berlin en måned.
Nå sitter jeg her - helt ferdigpakka mange timer for tidlig. Så jeg vil visst hjem.

Jeg måtte kjøpe ny koffert i dag, for det kan se ut som om jeg har glemt at jeg allerede har kjøpt store, tunge ting når jeg har vært i butikken for å kjøpe nye, store ting. Et par små emaljekjeler i seg sjøl er jo ikke så tunge, men når jeg skal pakke dem sammen med de fire bittesmå ildfastformene, sånn-å-ha-smør-i-dingsen, bøkene jeg ba mamma ha med da ho var her (men som jeg ikke har lest), notebøkene og notatblokkene, platene (har ikke platespiller, men håper jeg en gang får meg det), og ikke minst de fine svære brevordnerne, vinkekattene, whiskyen jeg kjøpte på Gardermoen men som jeg ikke har drukket, whiskyen jeg fikk av tanta mi men som jeg ikke har drukket, olivenolja, saltet (eehh ja - jeg har kjøpt salt. Ganske mye også. Det var veldig fint salt), osten, den andre osten, teboksen (med te i), kaffien, honningen. Og sikkert mer - så var det ikke plass oppi kofferten min. Så da fant jeg en ny på den herrrlige alt-mulig-butikken borti gata. Den passer perfekt til den jeg allerede hadde.

(Jeg bør få meg en mønstrete felekasse.)

Nå har jeg fulgt med på vaskemaskina noen timer. (Jeg må jo vaske sengetøyet før nestemann som skal kunstne kommer). Og tøyet har ikke rørt seg det grann. Noe sier meg at det er noe som ikke er helt som det skal. Jeg lot den gå en omgang, også snudde jeg på tøyet sjøl og vaska den en omgang til. Så blir i alle fall alt vått. (For vannet ser bare ut til å holde seg nederst.) Sengetøyet blir nok veldig fint og reint.

Hva har jeg gjort denne måneden? Spist og sett esel. (Ikke av høydepunktene). Og ellers spist ganske mye. Vært på klubber som har sett veldig hemmelige ut, men som ikke var det i det hele tatt. (den ene het Private Club. Den var ikke privat i det hele tatt).
Hmm.
Lest, sett på nettv, vært på en litt stor og en veldig liten kino, svømt slalom mellom vinterferierende og plaskende barn, spist berlinerbolle, vært turist, hørt band som gjorde at jeg fant ut at jeg ikke er så dum sjøl (sånn musikkmessig), lukta (i betydning jeg/ klærne mine lukter) elefant. Jepp.

Kom på at jeg har glemt å spise currywurst. Får håpe de har det på flyplassen.
Hade Berlin!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar