tirsdag 29. november 2011

Postsøknadsskrivingstid

Det fine med å skrive søknader, er at du kan få positive svar. Og nå har jeg fått noen hyggelige svar tilbake. (Eller, en får jo alltid hyggelige svar, men det betyr ikke at de alltid svarer ja på søknaden din.)
Og det skal jeg tenke på nå når jeg skal starte på ei ny runde. Hurra!

torsdag 17. november 2011

Husmoremne 2

Når jeg ikke husker helt åssen jeg skal logge meg inn her på bloggen, vil det nok si at det er ei stund sia jeg har skrevet her. (Det har noe med travelhet den siste tida å gjøre)

I dag har jeg lagd suppe. Jeg har ikke vært så flink til å lage supper. Det er slikt som gourmetkokker og vegeterianere er flinke på. Men nå har jeg akkurat lagd meg en jæskla god gulerotsuppe. Det høres jo ikke en gang godt ut.

Så nå syns jeg at jeg er enda bedre på vei til å bli den perfekte husmor. (detaljer som at jeg ikke er så mye hjemme, kommer aldri til å endre seg, så jeg må jobbe hardt på alle andre områder.)

Nå skal jeg jommen meg fryse ned restene, da hopper jeg enda høyere opp på husmorstigen (det er et pluss at det allerede ligger et hjemmelaga rugbrød der, og kanskje et lite minus at pappa akkurat har fyllt det opp med bær, sopp og mengder med kjøtt. Eller er det også et pluss?) Hvorfor foreldra mine også satte igjen to poser med komlemjøl, når jeg har sagt jeg akkurat lagde en svær komlemiddag fra bunnen av, lurer jeg litt på. Kanskje de ikke syns jeg passer som husmor? Gammelosten som ble lagt igjen i ei kasse på gangen, var kanskje for å sjekke om jeg rydda der. Det gjorde jeg, Men jeg har ikke spist opp osten. Hva jeg skal med kassa veit jeg heller ikke.